Verkoop Gouden Nugget

De verkoop van de gouden Nugget is om een aantal redenen heel interessant. Zo kan het goud bijvoorbeeld een hoop geld opleveren, wat voor de meeste mensen de meest belangrijke reden is om de munt aan te schaffen. De verkoop van de gouden Nugget kan bij een stijgende goudkoers gemakkelijk een mooi rendement opleveren, zonder dat het nodig is om hier veel mee bezig te zijn of ook maar naar om te kijken tijdens de periode dat men de munt in het bezit heeft. Juist daarom is de verkoop van de gouden Nugget heel interessant voor beleggers, die een bepaald kapitaal in willen zetten, maar zich verder met heel andere zaken bezig willen houden. De investering in de gouden munten is er een voor op de lange termijn, waardoor het heel goed mogelijk is om na de verkoop van de gouden Nugget wat anders te gaan doen. Vervolgens kan men na een aantal jaren weer eens naar de waarde van het goud kijken. De kans is groot dat deze op is gelopen, waardoor men geld heeft kunnen verdienen met de verkoop van de gouden Nugget. Uiteraard gaat het in de tussentijd om een virtueel rendement, waardoor het nog niet direct beschikbaar is. Dit betekent dat de winst nog altijd in het goud zit en dat men de munten weer dient te verkopen om hier ook daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken. Zodra men overgaat tot de verkoop van de gouden Nugget kan het rendement gerealiseerd worden en kan men dus daadwerkelijk geld gaan verdienen aan de investering. Vanaf dat moment kan de winst namelijk vrij uitgegeven worden aan welke producten of diensten men dat ook maar wenst. De verkoop van de gouden Nugget vindt plaats in Australië. Dit is de plaats waar de munt vandaan komt, waarmee het voor ons Nederlanders een behoorlijk exotische munt is. De munt wordt geslagen in een mint in Perth. De munt staat bij beleggers over de hele wereld bekend als een uitstekende munt om mooie rendementen mee te maken. De verkoop van de gouden Nugget is onder andere interessant vanwege het feit dat er sprake is van puur goud, of in ieder geval de meest pure mogelijkheid. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van andere materialen naast het goud. Bovendien hoeft men bij de verkoop van de gouden Nugget geen rekening te houden met de btw. Dit komt door het feit dat de overheid van mening is dat men de munt aan zal kopen als een investering. Zo valt er dus snel een mooi netto rendement te maken met de belegging. Tenslotte is de verkoop van de gouden Nugget interessant vanwege het feit dat er geen sprake is van een vaste afbeelding op de munt. Om die reden zijn er veel verschillende varianten beschikbaar en zijn er veel verzamelaars die graag meerdere varianten in hun bezit zouden hebben of reeds bij elkaar hebben verzameld.

Verkoop gouden Nugget: Australië

De verkoop van de gouden Nugget komt oorspronkelijk dus uit Australië. Uiteraard is de munt in de loop der jaren de hele wereld overgegaan. Zeker ten tijde van de eerste populariteit van de beleggingen in goud maakte men ook in veel andere landen snel kennis met de verkoop van de gouden Nugget. Dit heeft ervoor gezorgd dat nu eigenlijk iedereen ter wereld die wat af weet van het goud deze munt kent en er over het algemeen graag in handelt. De munt is zeer geschikt als belegging, waardoor veel mensen er graag gebruik van maken en er geld mee verdienen. De verkoop van de gouden Nugget vindt plaats in verschillende gewichten. Zo is het mogelijk om de munt puur aan te schaffen, maar bestaan er aan de andere kant ook varianten van 1/20 troy ounce, 1/10 troy ounce, 1/4 troy ounce, 1/2 troy ounce, 1 troy ounce, 2 troy ounce, 10 troy ounce en zelfs van een kilo. De verkoop van de gouden Nugget is dus in allerlei gewichten mogelijk, waardoor zowel kleine als heel grote investeerders deze munt aan kunnen schaffen en op die manier geld kunnen verdienen met de gouden munten uit Australië.

Verkoop gouden Nugget: puur goud

Bij de verkoop van de gouden Nugget krijgt men de beschikking over puur goud. Mensen die nog nooit eerder gouden munten hebben gekocht ervaren dit misschien als logisch, maar dat is het niet direct aangezien er ook munten als de Krugerrand bestaan die minder goud bevatten. De verkoop van de gouden Nugget is echter vooral vanwege de kwaliteit en de hoeveelheid goud ten opzichte van het totale gewicht erg populair. Men koopt met deze munt eigenlijk alleen maar goud en kan er op die manier dus voor zorgen dat er een goede belegging wordt gedaan die op termijn ook daadwerkelijk geld op zal leveren.

Verkoop gouden Nugget: geen BTW

Bij de verkoop van de gouden Nugget hoeft er geen btw te worden betaald over het bedrag van de totale waarde. Dit komt door het feit dat de overheid heeft besloten dat de gouden munt is bedoeld als investering en niet om te consumeren. Om die reden is het mogelijk de munt relatief voordelig aan te schaffen, zodat er sprake is van een rendement dat al snel netto wordt, waardoor men er zelf geld aan kan verdienen. De verkoop van de gouden Nugget zorgt er zo voor dat het mogelijk is om snel een mooie winst te maken wanneer de goudprijs het goed doet.

Verkoop gouden Nugget: verschillende afbeeldingen

De verkoop van de gouden Nugget is onder andere zo populair vanwege het grote aantal verschillende afbeeldingen dat er beschikbaar is. De Nugget wordt ieder jaar geslagen met een nieuwe afbeelding. Op die manier komen er steeds meer verschillende varianten bij en kan men deze dus gemakkelijk blijven verzamelen. Het mooie hiervan is dat de vraag naar de munten gemakkelijk in stand kan worden gehouden en de waarde dus behouden blijft. De verkoop van de gouden Nugget heeft aan de hand van de verschillende afbeeldingen nooit veel te lijden gehad, waardoor de munt altijd zeer populair is gebleven bij zowel verzamelaars als investeerders.